Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pidla

6. 9. 2008 14:22
Porovnejte

si někdy fotky politiků před vstupem do politiky a po několikaletém působení v politice,Je to docela zajímavé, ale připadá mi, že všichni jsou o moc ošklivější a to ne ve smyslu starší. Nikdy jsem vědu , o které píšete nestudovala, ale jak je možné, že některým lidem se činy vrazí do výrazu tváře , že z některých jsou hezké , vrásčité, usmívající se stařenky a z někoho stará ježibaba?

0 0
možnosti

Michal Josephy

7. 9. 2008 11:23
Re: Porovnejte

To mate bezesporu pravdu, bylo by treba zajimave to porovnat. Emoce, stres i povaha se zcela urcite do tvare zapise, ale je to na urovni mekkych tkani a ne napriklad do tvaru ci rozmeru lebky.

0 0
možnosti

egypttwo

5. 9. 2008 17:52
ano

určovat zločinnost dle rysů jedince je nesmysl. ALE položme si jinou otázku. že při dokazovacícgh  metodách u pćr dostává prostor šejdíř s minulotí stb. já mám pocit, že se mu někdo z stbáckých kamarádíčků snaží zajistit stbácké korytečko.

0 0
možnosti

Michal Josephy

5. 9. 2008 19:09
Re: ano

To je přesně ta otázka a také hrana, kdy se může "věda" stát společensky nebezpečnou. A je to samozřejmě trestuhodné, pokud by podvodník tohoto druhu určoval "zločinecké typy".

0 0
možnosti

Dimitar Toškov

5. 9. 2008 16:40
Foto

Proč máte jako ilustrační foto ruského boxera Nikolaje Valujeva? To lezete do zadku paní DOCENTCE, nebo rovnou Kostlánově matraci?:-©

0 0
možnosti